She-Hulk -sarjan tähti hahmostaan: “Nikki on ehdottomasti queer”

She-Hulk -sarjan tähti hahmostaan: “Nikki on ehdottomasti queer”

Kuva Chuck Zlotnick. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved. Kuvassa vasemmalta oikealle Tatiana Maslany (Jennifer Walters/She-Hulk), Ginger Gonzaga (Nikki Ramos) ja Josh Segarra (Pug)

Marvelin uusimpiin supersankarisarjoihin lukeutuvan She-Hulkin tähtinäyttelijä Ginger Gonzaga on vahvistanut epäilyt joiden mukaan hänen hahmonsa, She-Hulkin paras ystävä Nikki Ramos, kuuluu seksuaalivähemmistöön. Epäilykset heräsivät sen jälkeen kun Gonzagan hahmo totesi “heteroelämän” olevan “synkeää”.

She-Hulk on Marvel Studioiden uusi supersankarisarja, joka seuraa superihmisiä koskeviin oikeudenkäynteihin erikoistuneen Jennifer Waltersin elämää. Tatiana Maslanyn esittämä Walters pyrkii sarjassa sovittamaan yhteen työtään, elämäänsä ja kaksimetristä, supervoimin varustettua alter-egoaan. Disney+ suoratoistopalvelussa yksinoikeudella esitettävässä sarjassa Waltersin parasta ystävää, asianajajan avustajana työskentelevää Nikki Ramosia esittää Ginger Gonzaga.

Sarjan neljännessä jaksossa Ramos kuvailee “heteroelämää” synkeäksi, joka sai välittömästi liikkeelle innokkaat huhut hahmon kuulumisesta seksuaalivähemmistöön. Jännittyneiden fanien ei tarvinnut odottaa vahvistusta pitkään, sillä TV Linelle antamassaan haastattelussa Gonzaga vahvisti huhujen olevan totta.

– Nikki on ehdottomasti queer, hän on vapaa, hän rakastaa kaikkia. Ajattelin pitkään hänen olevan bi, koska tavallaan projisoin itseäni tähän hahmoon. Mutta todellisuudessa mielestäni Nikki rakastaa kaikkia, Gonzaga kertoo.

Kysyttäessä hahmon seksuaalisuuden mahdollisesta näkymisestä itse sarjassa Gonzaga kertoi toivoneensa enemmän kuin mitä on luvassa.

– Toivon että pääsisimme [käsittelemään hahmon seksuaalisuutta] enemmän. Toivon, että saisimme nähdä hänen deittailevan enemmän, mutta voin kertoa että hänellä on pieni, salainen ihastus Mallorya (Renée Elise Goldsberry) kohtaan, jonka tulemme näkemään.

Näyttelijän toiveista huolimatta sarja tulee keskittymään Ramosin sijaan päähahmon seurusteluelämään, joka ei ole aivan yhtä sujuvaa kuin Gonzagan hahmolla.

– Nikkillä ei ole mitään ongelmia deittailussa, joten pyrimme keskittymään siihen mitä tarvitsee tapahtua, eli onnistua saamaan Jen rakastamaan itseään molemmissa muodoissaan ja viimeinkin muutamille kunnollisille treffeille, Gonzaga tiivistää.

Gonzagan kommenttien on tulkittu huhujen vahvistuksen lisäksi toimivan niin sanottuna “kaapista tulemisena” itse näyttelijälle, joka ei aiemmin ole julkisesti kertonut olevansa biseksuaali tai kuuluvansa muuhun seksuaalivähemmistöön. Gonzaga ei kuitenkaan ole puhunut asiasta haastattelun ulkopuolella, joten tulkintaan kannattaa suhtautua varauksella.

She-Hulk on katsottavissa maksullisessa Disney+ -suoratoistopalvelussa. Sarjasta on tähän mennessä julkaistu neljä jaksoa.