Mediakortti

Mediakortti

Kehrääjä on Sateenkaarikynä ry:n julkaisema, jatkuvasti päivittyvä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöaiheisiin, eli niin sanottuihin sateenkaari-ihmisiin, keskittyvä verkkolehti. Kehrääjässä käsitellään sateenkaari-ihmisiä koskettavia ajankohtaisia aiheita yhteiskunnasta, arvostellaan sateenkaarikulttuuria, esitellään sateenkaariyhteisöön kuuluvia henkilöitä, julkaistaan sateenkaariaiheita käsitteleviä mielipidekirjoituksia ja levitetään asiallista tietoa sekä kokemuksia sateenkaarivähemmistöihin kuulumisesta.

Kehrääjä on sitoutunut kaikessa toiminnassaan Julkisen sanan neuvoston laatimien Journalistin ohjeiden noudattamiseen ja on Julkisen sanan neuvoston jäsenen, Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n, jäsenenä myös Julkisen sanan neuvoston toimivallan piirissä. Journalistin ohjeiden lisäksi Kehrääjän toimintaa ohjaa sen perusperiaate, jonka mukaan asioista keskustellessa ensisijaisesti äänessä tulee olla sen, jota asia koskettaa. Me kutsumme tätä “meistä, meiltä, meille” -periaatteeksi.

Kehrääjää julkaistaan pääsääntöisesti vapaaehtoisvoimin ja se on kaikkien luettavissa maksutta. Kehrääjällä ei ole käytössä maksumuureja tai muita vastaavia järjestelyjä, jotka rajoittaisivat vapaasti luettavissa olevaa toimituksellista sisältöä. Mainostuotoilla maksetaan Kehrääjän julkaisemisesta muodostuvia kuluja sekä mahdollisuuksien mukaan pienimuotoisia palkkioita toimittajille, kuvittajille sekä muille toimituksellisiin töihin osallistuneille.

Tietoa Kehrääjästä

Julkaisija
Sateenkaarikynä ry
Y-tunnus 3140369-7

Toimitus
Päätoimittaja Julia Peltonen
julia(ät)kehraaja.com

Toimitussihteeri Emilia Soramäki
emilia(ät)kehraaja.com

Ilmoitusmyynti
toimitus(a)kehraaja.com

Maksun saaja
Sateenkaarikynä ry
Maksuehto 14 päivän netto
Viivästyskorko lain mukainen

Ilmoitukset

Ilmoitustyyppi

Kehrääjässä julkaistavat ilmoitukset tulevat sivuston oikeassa reunassa sijaitsvaan sivupalkkiin, joka näkyy sekä Kehrääjän tietokone- että mobiiliversioissa. Mobiiliversiossa sivupalkki näkyy sivuston pohjalla. Ilmoitus on muodoltaan neliö ja formaatiltaan joko .gif, .png tai .jpeg/jpg -tiedosto.

Valitettavasti emme hyväksy sivuillemme upotettua natiivimarkkinointia tai videomuotoisia mainoksia.

Lukijämäärät

Kehrääjän sivujen latauskertoja tarkasteltiin kävijätietojen avulla aikavälillä 1.1. – 31.7.2022, jonka aikana sivuja ladattiin yhteensä 598 409 kertaa. Kuukausittainen latauskertojen keskiarvo, 85 487 latausta, saatiin jakamalla tulos seitsemällä ja viikottaisten latauskertojen keskiarvo, 19 881 latausta, saatiin jakamalla kuukausittaisten latauskertojen keskiarvo 4,3 viikolla.

Ilmoitushinnoissa ilmoitetuissa CPM-arvioissa (kustannus tuhatta näyttökertaa kohti) summat perustuvat Kehrääjän viikottaisten kävijöiden keskiarvoon.

Ilmoitushinnat

Sateenkaari-ilmoittajatHinta (ALV 0)CPM*
1 viikko20,00 €0,0010060 €
2 viikkoa35,00 €0,0008802 €
3 viikkoa45,00 €0,0007545 €
4 viikkoa50,00 €0,0006287 €
*cost per mille, hinta per tuhat näyttökertaa
Muut ilmoittajatHinta (ALV 0)CPM*
1 viikko40,00 €0,0020120 €
2 viikkoa60,00 €0,0015090 €
3 viikkoa75,00 €0,0012575 €
4 viikkoa85,00€0,0010689 €
*cost per mille, hinta per tuhat näyttökertaa
Sateenkaarikynä ry:n jäsenalennusHinta (ALV 0)CPM*
2 viikkoa20,00 €0,0005030 €
4 viikkoa30,00 €0,0003772 €
*cost per mille, hinta per tuhat näyttökertaa

Ilmoitusten hyväksyminen ja ehdot

Kehrääjän toimitus varaa oikeuden valita ilmoitukset, joiden se katsoo sopivan Kehrääjään. Kehrääjässä ei julkaista ainakaan ilmoituksia, jotka ovat Sateenkaarikynä ry:n tavoitteiden tai Kehrääjän periaatteiden vastaisia, jotka edistävät fossiilisten polttoaineiden kulutusta, joilla on yhteyksiä homo- tai transfobisiin tahoihin, joilla on yhteyksiä rasistisiin, misogyynisiin tai muutoin syrjiviin tahoihin, jotka mainostavat poliittista puoluetta, poliitikkoa tai ehdokasta poliittiseen virkaan, joiden ilmoittajan toiminnassa on ilmennyt epäkohtia tai joka ei toimituksen näkemyksen mukaan muusta syystä ole sopiva Kehrääjässä julkaistavaksi.

Kehrääjän toimitus ennakkotarkastaa kaikki ilmoitukset ja varaa oikeuden vaatia ilmoittajaa muuttamaan ilmoituksensa sellaiseksi, että se on hyväksyttävissä Kehrääjässä julkaisuun. Ilmoittajalla on mahdollisuus pyytää mainoskuvansa vaihtoa kerran viikossa koko sopimuskauden ajan. Uuden ilmoituksen on saatava toimituksen hyväksyntä ennen julkaisua. Sopimuskauden katsotaan alkavan siitä hetkestä kun hyväksytty materiaali julkaistaan Kehrääjän verkkosivuilla.

Sateenkaari-ilmoittajilla hinnastossa tarkoitetaan yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä, joiden tarjoamien palveluiden ensisijainen kohdeyhteisö on jokin seksuaali- tai sukupuolivähemmistö tai sateenkaarivähemmistöt yleisesti. Kehrääjän toimitus varaa oikeuden ratkaista ilmoittajan oikeuden alennettuun hinnastoon epäselvissä tilanteissa.

Lataa Kehrääjän mediakortti .pdf -tiedostona täältä.