Asiaa homona -podcastin uusin jakso julkaistu

Asiaa homona -podcastin uusin jakso julkaistu

Kehrääjän toimituksen podcastin Asiaa homona ensimmäinen varsinainen jakso on nyt saatavilla. Podcastia juontavat päätoimittaja Julia Peltonen, kulttuuritoimituksen vastuutoimittaja Aasa Timonen sekä Anna Harjuvaara.

Jakson aiheina ovat vanhemmuuslaki, Istanbul Pride, Oodin Drag Queen satuhetki ja Helsinki Pride. Lisäksi mukana homot ja huonot uutiset osio, jossa juontajat sekä vieras kommentoivat uutisaiheita pelkkien otsikoiden perusteella. Jakso on nauhoitettu 5.7.2022.

Vieraana jaksossa on Ehjänä syntynyt -kansalaisaloitteen alullepanija, Keilailuliiton entinen puheenjohtaja ja poliitikko Perttu Jussila. Perttu kertoo haastattelussaan Imagessa julkaistun esseensä aiheista eli siitä kuinka enemmistö sanelee ehdot vähemmistöjen olemassaololle ja kuinka vähemmistöjen oikeuksien edistäminen vaatii aina vähemmistöjen aloitteen kansalaisaloitteen muodossa. Podcast-haastattelun lisäksi Perttua haastatellaan Kehrääjän Youtube-kanavalla julkaistavassa videossa urheilun homofobiasta ja ihmisoikeuksista urheilumaailmassa. Löydät haastattelun täältä!