Asiantuntijaosaamiseen ja tasa-arvotyöhön erikoistunut Equality Inc. nimeää visiokseen aidosti yhdenvertaisen tulevaisuuden

Asiantuntijaosaamiseen ja tasa-arvotyöhön erikoistunut Equality Inc. nimeää visiokseen aidosti yhdenvertaisen tulevaisuuden

Kuva: Equality Inc.

Yhteiskunnalliseen muutokseen pyrkivä Equality Inc. on uusi, hiljattain toimintansa aloittanut yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia yhteiskunnan kaikilla tasoilla edistävä yritys ja muutosyhteisö. Organisaation toiminta perustuu intersektionaalisuuteen ja monimuotoiseen asiantuntijaosaamiseen. Equality Inc.:n asiantuntijayhteisössä sekä Advisory Boardissa vaikuttavat useat julkisuudesta tunnetut niin ihmisoikeustyöhön kuin saavutettavuuteen erikoistuneet asiantuntijat.

Uusi yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen erikoistunut yhteiskunnallinen yritys sekä muutosyhteisö Equality Inc. aloitti 15.6. toimintansa. Sen tavoitteena on tuoda yhteen asiantuntijat ja organisaatiot yhteen yhteiskunnallisen muutoksen edistämiseen. Equality Inc.:n taustalla vaikuttaa joukko Suomen kokeneimpia yhdenvertaisuusasiantuntijoita.

Equality Inc. tähtää toiminnallaan yhteiskunnalliseen muutokseen sitoutumalla kehittämään ja edistämään yhdenvertaisuutta sekä hyvinvointia yhteiskunnan kaikilla tasoilla intersektionaalisesta näkökulmasta. Sen asiantuntijat toimivat yhteistyökumppanina strategiseen kehitykseen ja luovuuteen liittyvissä projekteissa sekä ovat mukana tukemassa organisaatioiden yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötä esimerkiksi konsultointi- ja koulutuspalveluilla, joita Equality Inc. järjestää myös muun muassa englannin-, ruotsin-, somalin-, ranskan- ja arabiankielisinä. Organisaatio ratkoo liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia ongelmia ja on sitoutunut käyttämään suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Organisaation asiantuntijayhteisöön ja Advisory Boardiin kuuluu joukko julkisuudesta tunnettuja hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijoita – naapurusto- ja yhteisösovittelun asiantuntija sekä tietokirjailija Miriam Attias, toimittaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Maryan Abdulkarim, ihmisoikeusaktivisti ja kunniakysymysten asiantuntija Hassen Hnini, ihmisoikeusaktivisti ja kouluttaja Kasper Kivistö, työnohjaaja ja seksuaalipedagogi Juha Kilpiä sekä sosiaalisesti saavutettavien palveluiden asiantuntija ja toiminnanjohtaja Satu Lekola.

Equality Inc.:n perustaja ja johtava asiantuntija Aaro Horsma kuuluu Suomen kokeneimpiin yhdenvertaisuusasiantuntijoihin. Hän työskenteli lähes kymmenen vuotta kansalaisjärjestö Helsinki Pride -yhteisön kehittämistehtävien parissa ja viimeiset viisi vuotta järjestön toiminnanjohtajana. ”Visiomme on tulevaisuus, joka on aidosti yhdenvertainen. Haluamme olla etulinjassa matkalla tulevaisuuteen, jossa yhteiskunta, työelämä ja kulttuuri kutsuvat ja ottavat meidät kaikki mukaan. Olen ylpeä siitä, että Equality Inc. aloittaa toimintansa alojensa huippuasiantuntijoiden yhteistyöllä. Tavoitteenamme on yhteisönä kasvaa sekä kehittää ja jakaa osaamistamme yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kun jo alku tuntuu näin merkitykselliseltä, en malta odottaa tulevaisuutta”, Horsma sanoo.