Ale!

Seinäkalenteri 2022

10,00 

Yhdistettynä muihin tilauksiin kalenterin painona pidetään 100 gramman painoa. Kalenterin mitat ovat 30cm x 21cm x 0.5cm, otathan nämä huomioon mikäli tilaat kalenterin lisäksi muita tuotteita. Maksuton toimitus koskee vain kalenteria/kalentereita tilattuna ilman muita tuotteita.

100 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Milloin se lesbojen viikko taas olikaan? Äh, menikö muunsukupuolisten päivä ohi? Sateenkaarimedia Kehrääjän vuoden 2022 seinäkalenterista löydät sateenkaariyhteisön juhlapäivät ja niiden suomenkieliset nimet kätevästi yhteen koottuna – sekä saat seinällesi upeaa, monimuotoista kuvataidetta!

Kalenteri on kuvitettu piirroksin ja maalauksin, jotka ovat Kehrääjän meiltä meille -periaatteen mukaisesti seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluvien kuvittajien tekemiä. Jokaisen kuukauden kuvituksella on eri teema ja eri tekijä.  Mahdolliset tuotot käytetään Kehrääjän toimintaan, kuten toimituksen palkkioihin tai laitehankintoihin.

HUOM: Kalenteri sisältää painovirheitä, jonka takia tuote myydään poistohintaan. Viikkonumerot alkavat virheellisesti joulukuun lopulta, ja syyskuu alkaa väärältä päivältä, jolloin kuun päivämäärät ovat virheellisiä. Kehrääjä pahoittelee virheitä.

Postikulut sisältyvät kalenterin hintaan tilattaessa tuote yksinään. Tuotetta toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Tämän tuotesivun esikatselussa ovat nähtävillä kokonaisuudessaan inka tuulian sekä Apila Pepitan kuvitukset. Kaikki kalenterin kuvitukset pääset näkemään Kehrääjän Instagram-tilillä – ne löytyvät profiilistamme “Kalenteri 2022” -otsikon alta.

Kuvitusten teemat ja kuvittajat:
miesten välinen rakkaus / io
ystävyys / Sulo
transidentiteetti / Tino Uimonen
lesbous / Juudit Häsä
sateenkaariperheet / Aliina
Pride-mielenosoitus / inka tuulia
muunsukupuolisuus / Misto
Tove & Tuulikki / Kajo Rauni
biseksuaalisuus / Milo Topra
intersukupuolisuus / Julia Järvelä
toivo ja yhteisöllisyys / Apila Pepita
valittu perhe / Iiris Silvola – Iiris Ink

Kansikuva: Julius Jokikokko
Taittaja: io

Kalenterin sivut ovat A4-kokoisia (21 cm x 29,7 cm) ja se aukeaa pystysuunnassa. Kalenteriin on merkitty suomen kielellä viikonpäivät, sateenkaariyhteisön merkkipäivät sekä Suomessa vietettäviä yleisiä juhlapäiviä.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Mitat 30 × 21 × 0,5 cm